Els equips SILOMETRIC, FLUIDMETRIC i SECURDETECT són sensors sense fils que utilitzen Internet per enviar les dades mesurades sobre l'estat de les seves sitges, dipòsits o magatzems.

A continuació, les dues opcions de comunicacions que disposem: 
 
OPCIÓ 1: Xarxa de comunicacions SIGFOX

Resultado de imagen de sigfox logo

SIGFOX és un operador de comunicacions que ofereix cobertura a tot el món. El Silometric utilitza la xarxa de SIGFOX en aquells equips intal·lats a Europa. 

Tot i que la cobertura que ofereix SIGOFX és molt extensa, recomanem consultar la disponibilitat de servei en la seva zona.  
 
Comprovar cobertura SIGFOX
 
 
OPCIÓ 2: Xarxa de comunicacions pròpia
 En el cas que no hi hagués cobertura SIGFOX a la sev zona, existeix la possibilitat d'utilitzar la connexió a Internet existent en la seva instal·lació, utilitzant l'equip Master de MCSystems. 
 
Aquest equip recull la informació transmesa pels sensors Silometric, Fluidmetric i Securdetect i l'envia al núvol. 

 
  NOTA IMPORTANT:
Segons la legislació de cada país, la freqüència ràdio permesa per a la transmissió de dades és diferent. Per aquest motiu, insistim en la necessitat d'indicar el país on finalment s'instal·larà l'equip per seguir amb la normativa de telecomunicacions corresponent.  

MASTER GW

És un equip de comunicacions capaç de concentrar la informació procedent de la xarxa ràdio formada per diferents sensors i equips Silometric® i utilitzant la connexió a Internet existent, enviar-los al servidor de Digitplan® per a la posterior gestió i validació de les dades. 

Especificacions


 

REPETIDOR
 

Equip repetidor i amplificador de cobertura ràdio sense fils.Com a repetidor permet estendre l'abast de la xarxa de comunicacions més de 300m, i reenviar les dades a l'equip Master.

En instal·lacions on no hi ha cobertura radio, però si en els voltants, funciona com a porta d'enllaç a la xarxa ràdio.  

Especificacions