Jornada de difusió - La digitalització als sectors agrari i ramader


El proper 8 de juliol participarem en el seminari organitzat per La IoT Catalan Alliance i la Catalonia Smart Drones, comunitats catalanes impulsades per la Generalitat de Catalunya a través de l’estratègia SmartCatalonia, sobre la digitalització als sectors agraris i ramaders. Presentarem un dels nostres casos d'èxit en la gestió remota d’aprovisionament i emmagatzematge. 

Cada cop és més freqüent observar com la maquinària i els sistemes intel·ligents de monitoratge estan presents en els camps i granges del nostre territori. L’ús de la tecnologia en el sector agropecuari permet captar dades i generar informació d’alt valor afegit per millorar l’eficiència de les tasques del camp. Alhora, la tecnologia és una eina clau per a la gestió eficaç dels recursos, especialment de l’aigua, l’element més preuat per al manteniment dels camps i la cura del bestiar.

En aquest seminari en línia ens endinsarem en el canvi de paradigma de la digitalització del sector agropecuari i coneixerem els avantatges que han aportat les noves tecnologies. Comptarem amb la visió de professionals que treballen en la indústria agropecuària vinculant-la a tecnologies com la IoT (Internet de les Coses) o els drons. A partir de les seves experiències, tractarem els reptes del sector, les oportunitats d’aquesta nova indústria emergent, els casos d’ús i els d’èxit.

Consulteu el programa i apunteu-vos a la jornada a través del formulari d'inscripció següent:

https://ja.cat/digitalitzacio_als_sectors_agrari_i_ramader 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración