Vine al nostre estand durant la Fira de Sant Miquel de Lleida els propers 28, 29, 30 de Setembre i 1 d'Octubre i participa en el CONCURS AL MILLOR ULL, endevinant els litres que hi ha al nostre bidó. Entre els participants cada dia a les 18:00 h sortejarem un SILOMETRIC i qui més s'hagi atansat als litres reals, tindrà un FLUIDMETRIC de premi.

Ens trobareu al pavelló 4, estand 420A.

 

Condicions del concurs:

  1. El sorteig es durà a terme el dia 28, 29, 30 de setembre i 1 d’octubre a les 18:00h a l’estand de MCSystems.
  1. Les persones que participin al concurs passades les 18:00 h, s’incorporaran a la llista de participants del sorteig del següent dia, excepte les que participin el dia 1 d’octubre.
  1. Sorteig diari d’un SILOMETRIC®, valorat en 430€, entre totes les persones que ens hagin deixat les seves dades i hagin participat donant una estimació del volum existent en el bidó.
  1. S’obsequiarà un FLUIDMETRIC®, valorat en 480€, a qui doni una estimació més exacta, prenent com a referència la lectura que proporcionarà el FLUIDMETRIC® instal·lat en el bidó.
  1. En el cas que hi hagi més d’un encertant del volum exacte del bidó, es sortejarà el guanyador.
  1. El premi inclou instal·lació gratuïta en instal·lacions situades a una distancia màxima de 50km de Tàrrega. El quilometratge extra es cobrarà a 0.5 €/km per trajecte.
  1. Es comunicarà a la persona guanyadora tant del sorteig del SILOMETRIC® com del FLUIDMETRIC® per correu electrònic, telèfon mòbil i també es publicarà a la web de MCSystems www.mcsystems.es i al nostre Facebook  http://www.facebook.com/mcsystemstarrega
  1. Els diferents premis inclouen l’equip i les quotes de manteniment corresponents al 2017.
  1. Les tarifes de la quota de manteniment a aplicar un cop finalitzat el període gratuït, seran les vigents a 1 de gener de 2018

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració