5G ScaleUp Program
El passat 13 de febrer ens van comunicar que MCSystems havia superat, entre diversos projectes, la primera fase del procés de selecció del programa d’acceleració Scale Up Program de Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation (Wayra, Teléfonica). 
El programa Scale Up té com a objectiu preparar a les empreses emprenedores en àrees com finances, vendes, màrqueting, inversió així com analitzar estratègies de desenvolupament entre altres propòsits. El programa proporciona acompanyament a les empreses per poder implementar la recent tecnologia 5g.

Entre els finalistes, MCSystems va presentar el projecte davant del comitè de selecció i va aconseguir superar l’última fase del concurs. 
El 10 de març vam iniciar el programa amb molt orgull i energia.

Durant aquests quatre mesos tindrem la sort de disposar:

- Formacions grupals.

- Mentors i especialistes.

- Impulsar l’emprenedoria en l’àmbit de la tecnologia 5G: tindrem accés al laboratori The Thinx Open Lab, un dels entorns IoT més avançats i millor equipats. 

- Preparació per presentacions amb possibles inversors.

- Accés a la red de networking de Wayra i MWCapital.

- Entre molts altres.

Estem expectants i amb moltes ganes.
Per últim agrair al personal de Wayra i a l’organització per creure en les Starts Ups.

 

 
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració