MC Systems ha ideat una gamma de productes senzills, eficaços i econòmics enfocats a la seguretat de les seves instal·lacions i maquinària agrícola.

 

SENSORS D'HUMITAT I TEMPERATURA

Equips senzills d'instalar, sense cables, que permeten saber la temperatura de materies primes en magatzems. 


SENSORS PERSONALITZABLES

Possibilitat d'afegir tot tipus de sensors: il·luminiació, vibració, CO2, GPS, inclinació, intrusisme..
 

 


 

ANTIROBATORIS

Normalment els magatzems agrícoles es troben en zones despoblades i lluny dels nuclis urbans, propiciant que siguin un blanc fàcil per a lladres a causa de la facilitat d'accés i a la falta de vigilància. Protegeixi el seu magatzem de l'entrada d'intrusos amb SecurDetect, que li enviarà un avís al seu telèfon cada cop que s'obri la porta del seu magatzem, podent saber en tot moment si es produeix un accés indesitjat a les seves instal·lacions.

SEGURETAT A LES INSTAL·LACIONS DE REG

En els sistemes de reg tradicionals a manta, Hidrodetect l'avisarà quan l'aigua arribi al final de la seva finca, permetent aprofitar millor el seu temps i estalviar aigua.

Cada cop es registren més robatoris d'aspersors a les instal·lacions de reg. Col·locant el sistema MotionDetect, protegeixi la seva instal·lació davant d'aquest tipus de vandalisme, que l'avisarà quan algun dels seus aspersors ha sigut manipulat.